U bevindt zich hier: Home Kantoor

Het kantoor

Ons kantoor ligt in Nieuwegein, ingeklemd tussen de A2, A12 en A27 en in de directe nabijheid van bus en tram. Derhalve uit alle richtingen goed en snel te bereiken. Voor en naast de deur is een overvloed aan (altijd beschikbare) parkeerruimte.
Het kantoor is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 
Graag zijn wij u van dienst op elk terrein van de notariële dienstverlening zoals:
  1. de onroerende zakenpraktijk (waaronder valt de overdracht van woningen en bedrijven, vestigen van hypotheken, splitsing in appartementen etc.);
  2. de familie praktijk (waaronder valt het verzorgen van testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontracten, verklaringen van erfrecht, afwikkelen van nalatenschappen, andere boedelscheidingen etc.);
  3. de ondernemingspraktijk (waaronder valt de oprichting, statutenwijzigingen van BV’s en andere rechtspersonen, aandelenoverdrachten, certificeringen, fusies etc.).
De dienstverlening beperkt zich niet alleen tot het opmaken van de benodigde akten. Wij kunnen u ook in ieder stadium van advies dienen of u kunt van onze diensten gebruik maken voor een zogenaamde second opinion.
 
Onze laagdrempelige manier van werken maakt dat clienten uit de wijde omgeving van Nieuwegein van onze diensten gebruik maken. Door onze specialistische kennis op het gebied van het ondernemingrecht en projectontwikkeling weten daarnaast ook clienten uit veel verder gelegen delen van het land ons te vinden.

 

Goedkoopste? Beste? Of allebei?

De tarieven voor de verschillende diensten zijn niet bij iedere notaris het zelfde. Hoewel de tarieven in de markt nauwlettend worden gevolgd, zijn en willen wij niet de goedkoopste zijn. Te vaak horen wij van elders ontevreden geluiden die samen te vatten zijn onder de noemer “Goedkoop is duurkoop” of “Alle waar is naar z’n geld”
Wij gaan voor hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u, deskundig en snel.
“Best value for money” dus. Ervaar het zelf.